Nem aftensmad: Squash-fritter og kyllingespyd!

          

          

På sådan kedelig, regnfuld torsdag skal man da have lidt godt i vente til aftensmad. Og her får i mit forslag! Jeg havde i mandags min dejlige veninde fra Varde (som også bor i Århus nu), Simone, på besøg, og da vi skulle finde ud af, hvad vi skulle have at spise, mindede hun mig om disse squash-fritter, som vi før har lavet. Jeg havde faktisk helt glemt dem, hvilket er en skam, da de smager skønt og samtidig er lidt anderledes.

Til squash fritterne lavede vi kyllingespyd med rød peber og champignon (der sprang Simone dog lige over!) som vi krydrede og stegte på panden. Tilbehøret blev en kogt majskoble og flutes, men man kan også sagtens servere det med en salat.

Som billederne viser var vejret en del bedre i mandags end i dag, men jeg lover at denne ret er mindst ligeså god i regnvejr som i sommervejr!

Opskrift: 
Til ca. 4 pers.

500 g. kyllingfilet
1 rød peber
Champignon
Grillspyd
Salt
Peber
Grillkrydderi
2 squash
1 fintrevet løg
100 g. revet ost
1 dl hakket persille
2 æg
50 g. mel

Start med at skære kyllingen ud i små stykker og læg dem i en pose med krydderiblandingen. Skær herefter peber og champignon i passende stykker og sæt skiftevis kylling, peber og champignon på grillspydene.

Riv de to squash og løget på et rivejern og hæld det i en skål. Pisk æggene og melet sammen i en seperat skål og bland det med squashen sammen med revet ost og persille. Krydr med salt og peber.

Læg kyllingespydene på en pande og steg dem igennem. Find også en pande til squash-fritterne og kom en god skefuld af blandingen på panden ved god varme. Steg dem cirka 3-5 minutter på hver side til de er gyldne og læg dem til side under et stykke folie, mens resten steges.

Velbekomme!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s