Bananbidder dyppet i chokolade og rullet i kokos

          

Denne lille lækre snack skal man passe meget på, da den lynhurtig kan blive vanedannende! Det er skøn opskrift på en hurtig ”minidessert” eller snack og kombinationen af banan, chokolade og kokos er ikke til at modstå.

Jeg fik øjnene op for denne opskrift, da flere madbloggere jeg følger begyndte at poste den, blandt andet Jose og Chris på deres fine blog lige her.

Det eneste der tager lidt tid ved opskriften er, at bidderne skal i fryseren inden de serveres, så bliver de så gode! Men man skal skynde sig at få dem på frost, for inden man ser sig om, er de væk! Hurtig, nem og lige til at spise 🙂

Jeg var desuden så heldig at min kæreste, Anders, havde tid til at tage disse fine billeder af bidderne. Tjek hans side ved at trykke her!

Opskrift

Giver ca. 12 bidder

2  store bananer
75 g. mørk chokolade
1 dl. kokosmel

Chokoladen smeltes over et vandbad, mens bananerne skæres i ca. 2 cm. brede stykker og kokossen hældes op på en tallerken eller skål. Når chokoladen er smeltet, sættes bananerne på en gaffel, dyppes i chokoladen og rulles i kokossen. Herefter stilles de i fryseren og tages op omkring 5 min. før de skal serveres.

Velbekomme!

Reklamer

2 thoughts on “Bananbidder dyppet i chokolade og rullet i kokos

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s