Århus Food Festival 2012!

          

          

         

Charlotte og jeg besøgte igår Tangkrogen i Århus, hvor Food Festival startede kl 12! Vi kom lige til åbning og så strømmede det ellers ind med folk. Vi startede med at besøge “planteriget”, hvor der var mulighed for at lave mad, smage og ikke mindst snakke med alle de meget dygtige avlere. Her efter gik vi bare rundt på pladsen, hvor vi smagte på så mange lækre grønsager, safter, brød, ost, chokolader osv. at vi til sidst var ved at revne! Der var en helt fantastisk atmosfære i de mange forskellige områder og boder og vi kunne slet ikke få nok.

Til sidst gik ind til konkurrencescenen, hvor vi blev fuldstændig opslugt af Børsens kokketalent konkurrence, som er Danmarks største konkurrence for kokke under uddannelse. Det var så spændende at se hvor intenst de arbejder, og hvor flotte deres resultater blev. Til at bedømme sad der 6 dommere, som smagte, lugtede, mærkede hver lille detalje. Jeg var faktisk så heldig at få lov at smage en af retterne, da de spurgte efter en frivillig – helt ubeskrivelig oplevelse!

Efter 4,5 time og hundrede smagsprøver, var Charlotte og jeg endelig klar til at tage hjem. En skøn dag med smagsoplevelser og hvor vi også begge fik købt lidt souvenirs med hjem.

Festivalen slutter først imorgen kl 19.00, så jeg kan helt klart anbefale at man kigger forbi, hvis man har tid!

Hjemmeside: http://foodfestival.dk/

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s