Bananmuffins

          

Jeg er dårlig til bare at smide mad ud, når jeg ved, det kan bruges til noget. Så når der ligger 4 meget modne bananer og kigger på mig, så kan jeg altså ikke nænne at kaste dem i skralderen. Sådan nogle bananer kan bruges til mange ting! Smoothies, blåbær/banan pandekager (klik her) eller til skønne bananmuffins, som det blev til denne gang. Jeg brugte en gammel opskrift, jeg havde liggende.

De er hurtige at smide sammen, hæver flot, smager skønt og så bliver venner og bekendte ofte meget glade af at blive budt på hjemmebagt bananmuffins 🙂

Opskrift:

ca. 15 stk.

200 g. nødder (F.eks. valnødder eller hasselnødder)
250 g. mel
1 spsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
120 g. blødt smør
250 g. sukker
2 æg
1 1/2 tsk. vaniljepulver
3 eller 4 meget modne bananer (most)
Evt. hakket chokolade

Start med at hakke nødderne og rist dem på en pande. Lad dem køle af 🙂
Rør sukker, smør og vaniljepulver sammen i en skål til det bliver cremet og tilsæt et æg af gangen. Mos herefter bananerne og bland dem i. Til sidst tilsættes mel, salt og bagepulver og det hele røres sammen, til melet er forsvundet. Nødderne vendes i.(Hvis man ønsker chokolade i sine muffins, hakkes det og puttes i sammen med nødderne).
Fyld muffinsformene med dej og bag dem ved 190 grader i 20-25 min.

Da de fine muffins var kølet afl toppede jeg dem med smeltet chokolade.

Velbekomme!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s