“Sunde” kugler med dadel, kokos og chokolade

Dadler       Dadelkugler

Hakkede nødder        Dadelkugler

Efter Cecilies fantastiske rawfood cake sidste weekend, fik jeg virkelig bare lyst til mere! Jeg lavede derfor disse dadelkugler, som er en skøn erstatning, da de nogenlunde indeholder de samme ingredienser og derved også hverken skal bages eller indeholder en masse usundt sukker og fedt. De er hurtige at smide sammen og hjalp virkelig på mine sukker cravings søndag aften, da jeg så Forbrydelsen.

Derudover kan de holde sig længe i køleskabet – hvis de altså ikke bliver spise med det samme.

God weekend!

Opskrift:
ca 10-15 stk.

100 g. bløde dadler uden sten
1 håndfuld havregryn
1 håndfuld finthakket mandler
1 lille håndfuld kokosmel
1 lille håndfuld finthakket chokolade (80%)
1-2 spsk vand
Evt. lidt vaniliepulver

Hvis du har dadler med sten, start så med at tage stenene ud og hak dadlerne fint. Hak herefter mandlerne og chokoladen fint og kom alle ingredienserne i en skål. Stavblend det hele til en samlet masse. En alm blender kan også bruges. Tilføj lidt vand, hvis massen bliver for tør. Rul små kugler og tril dem i hakket nødder eller fint kakao.

Opbevares på køl.

Velbekomme!

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s