Cornflakestoppe og chokoladehjerter

chokoladehjerter       chokoladehjerter

chokoladehjerter

Cornflakestoppe       Cornflakestoppe

Cornflakestoppe

Det står lidt stille på bloggen for tiden. Men med både flytning og eksamen på programmet, er der nok at se til, så jeg håber, I bærer over med det! Mon ikke I også har travlt med julehygge og eksamener 🙂

Her kommer der lidt mere julekonfekt. Cornflakestoppe er et sikkert hit hver år og verdens nemmeste at lave. Chokoladehjerterne er “rest” produktet efter jeg den anden dag lavede kransekagetoppe. Jeg har så svært ved at smide overskydende chokolade ud og fyldte derfor disse skønne hjerteforme og dryssede med hakket nødder 😉 Mums og skide hyggelige.

Faktisk er der som sådan ikke en opskrift på cornflakestoppe, da jeg altid bare smelter omkring 200 g. chokolade og hælder cornflakes i til det passer. Pas på ikke at hælde for mange i til at starte med, men put lidt i efterhånden. Sæt til sidst toppene ud på bagepapir med to skeer.

Reklamer

2 thoughts on “Cornflakestoppe og chokoladehjerter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s