Hjemmerørt karrysild med æbler og dild

Karrysildkarrysild           Karrysild

23 december – hvad sker der for, at den her måned er fløjet afsted?? Det er jo vanvittigt. Men jeg glæder mig nu stadig til i morgen, når der er masse af god mad og gaver. Det bliver skønt. Disse karrysild var en lille forkælelse til min mor, da hun  faktisk er den eneste herhjemme, der elsker sild. Og så er de lynhurtige at lave og skulle eftersigende smage skønt til et friskkogt æg 🙂

Sidder lige nu og ser Alene Hjemme i tv’et. Den SKAL bare ses de her dage, før det bliver rigtig jul!

Opskrift:

Til ca. 4 pers.

1 glas hvide sild
1 æble
1 lille rødløg
6 spsk cremefraiche
1 spsk karry
1 spsk mayonaise
1 bundt dild
Salt og peber

Start med at blande cremefraiche, mayonaise, karry og dild. Snit herefter æble og løg fint og skær silden i små stykker. Bland det hele sammen og smag til med salt og peber 🙂

Server på rugbrød med et friskkogt æg til.

Velbekomme!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s