Fiskefilet med persillesovs

Fiskefilet med persillesovs

En nem ret lige at smide sammen til lækker aftensmad 🙂 Anders elsker persillesovs, så det skulle på denne uges madplan og for at få lidt fisk ind, stegte vi et par fiskefileter til. Det smagte rigtig godt!

Hvis man vil have en lidt sundere version, kan man droppe sovsen og stege fisken ude først at vende den i mel og rasp 🙂 En god skål revet gulerod med citronsaft og rosiner havde også været lækker tilbehør!

Opskrift:
Til 2 pers.

Kartofler til 2 pers.
3 store fiskefilet eller 4 små
Rasp
1 æg
Mel
200 g. bønner (jeg brugte fra frost)

Persillesovs:
0,5 spsk smør
1 spsk mel
3 dl mælk
1 frisk persille

Start med at skylle kartoflerne og snit dem i passende stykker. Vend dem i lidt olie, salt og rosmarin og put dem i ovnen ved 220 grader i 35-40 min.

Lav så sovsen ved at smelte smørret i en gryde. Herefter tilsættes melet og det røres sammen. Kom mælken i og pisk rigtig godt indtil klumperne er væk og sovsen bliver tyk. Hæld mere mælk i, hvis den er for tyk. Til sidst hakkes persillen og vendes i med salt og peber.

Fisken paneres først i mel, så i æg og derefter i rasp inden den steges på en varm pande med olie. Brun den på begge sider.

Når fisken er færdig lægges den i et fad med sølvpapir over for at holde varmen. Put herefter bønnerne på panden og rist dem ved høj varme.

Tag kartoflerne ud, når de ser færdige ud og server.

Velbekomme!

Reklamer

One thought on “Fiskefilet med persillesovs

  1. Pingback: Madplan #3 « foodinmybelle

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s