Kyllingdeller med frisk kartoffelsalat

FooodSå blev det allerede søndag igen! Weekend har stået på skole og arbejde for mit vedkommende, så det har ikke været særlig spændende 🙂 Nu glæder jeg mig til en ny uge, hvor vi bl.a. skal ud og lave interviews i et af vores fag. Vi har valgt at skrive om tidligere jehovas vidner og identitet, så det bliver helt vildt at få prøvet ens evner af indenfor det 🙂

I denne uge har vi herhjemme fået en del kylling. Det kan bare laves i så mange variationer, det smager skønt og det mætter dejligt! Så vi kan vist roligt kalde forrige uge for kyllingeugen 🙂 Et par af retterne er gamle kendinger, mens vi i går fik en ny og virkelig lækker version af kyllingfileter med mandler, hvidløg og persille, som jeg nok skal lægge ind senere på ugen. Det var en opskrift en af mine veninder foreslog! Glæd jer 🙂

Her får i opskriften på lækre kyllingdeller og en kartoffelsalat med skyr, hvilket gør den rigtig frisk og lækker! Vi lavede lige præcis nok til at vi begge også havde til madpakken næste dag, hvilket var super.

Opskrift:
2-3 pers.

Kyllingdeller:
500 g. kyllingfars
1 tsk salt
0,5 tsk peber
1 æg
1 hakket løg
2 fed knust hvidløg
1 dl basilikumblade

Kartoffelsalat:
500 g. kogte kartofler
150 g. optøede bønner
En lille håndfuld ærter

Creme:
1,5 dl skyr
2 spsk mayo
2 tsk wasabi eller sennep efter smag.
Salt

Kog gerne kartoflerne i god tid inden, så de er når af køle af.

Start med at blande alle ingredienserne til farsen og form frikadeller i ens størrelser. Læg dem på en pande og tænd godt op for varmen. Brun dem ca. 2 min på hver side og skru herefter ned på middelvarme indtil de er færdige.

Bland cremen til kartoffelsalaten i en stor skål. Skær herefter kartofler og bønner i mindre stykker og vend det i cremen sammen med ærterne. Smag til med salt og peber.

Velbekomme!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s