Kylling vendt i mandler, persille og hvidløg

Mix

FooodKyllingDen her fantastiske opskrift har jeg fået anbefalet af min søde veninde Charlotte. Hun laver altid lækkert mad, så da hun fortalte mig om den her kombination, skulle det helt sikker prøves. Og det smagte skønt! En god og nem måde at gøre kyllingfileterne lidt anderledes og interessante på, når man går død i at stege dem på panden 😉
Derudover skal de bare en tur i ovnen, så man kan lave andre ting imens.

Opskriften er fundet her. 

Vi havde et par kartofler til overs, så det blev til brasede kartofler og stegte bønner. Så lækkert!

Opskrift:
2 pers.

2 kyllingfileter
1 håndfuld persille
4 fed hvidløg
1 stor håndfuld mandler
2 spsk olie
Salt og peber

Start med at tænde ovnen på 200 grader. Skær kyllingfileterne ud i stykker. Snit mandler, persille og hvidløg i passende stykker og bland det med olien. Vend hele blandingen sammen med kyllingfileterne og læg det i et ildfast fad. Giv dem 20-25 min. midt i ovnen.

Server med salat, kartofler, ris eller grønsager.

Velbekomme!

Advertisements

One thought on “Kylling vendt i mandler, persille og hvidløg

  1. Pingback: Kylling med mandler og persille

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s