Cremet aspargessuppe med kylling

Aspargessuppe

En af de (eneste) gode ting ved at sneen fortsætter er, at man stadig kan lave lækre, cremede supper 🙂 Den her fik vi for et par uger siden. Jeg havde lyst til en ny suppe og da jeg elsker asparges blev det det. Jeg fandt dog senere ud af at det ikke er asparges sæson, og var derfor nødt til at bruge asparges fra dåse.. Det smagte rigtig godt, men friske asparges havde været helt perfekt! For at give lidt ekstra fylde kom jeg lidt kylling i, men man kan også putte kødboller i eller helt undlade det.

I aften står den på hjemmelavede tortillas, hvilket jeg glæder mig til at prøve af 🙂 Det skulle være noget bedre end købeversionen!

God søndag aften til jer!

Opskrift:
2-3 pers.
1 ds. aspargessnitter
2 spsk smør
1,5 spsk mel
5 dl hønseboullion
1 dl fløde (evt. madlavningsfløde)
Lidt friskhakket persille
Salt og peber
Fyld: 1 kyllingfilet i stykker eller kødboller
Brød

Start med at sig vandet fra aspargesene og gem både asparges og aspargesvand. Opløs en boullionterning i 5 dl kogende vand.

Snit kyllingfileten og steg stykkerne på en pande.

Smelt herefter smørret i en gryde, tilsæt mel og aspargesvand og rør rigtig godt til! Hæld så boullion og den stegte kylling i og lad suppen koge i 5 minutters tid.

Når suppen har kogt skrues der ned og fløden og den friskhakkede persille vendes i 🙂 Smag til med salt og peber.

Server med brød.

Aspargessuppe

Velbekomme!

Reklamer

One thought on “Cremet aspargessuppe med kylling

  1. Pingback: Madplan #3 « foodinmybelle

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s