Haydari (Fetadip med rødpeber)

HaydariHaydari         haydari  Haydari

En lækker, cremet dip, som jeg alt for sent har fået øjnene op for! Man kan købe den i diverse små grønthandlere her i Aarhus, men man kan også lave den ligeså let selv. Den er perfekt på buffetbordet med grissini, gulerodsstænger, eller nybagt brød, men jeg kunne også forestille mig, at den er god som smørrelse i en kyllingburger.

Den er nem at lave og kan sagtens holde sig et par dage i køleskabet, så man kan hive den frem, når der lige skal smovses!

Opskrift:
1 stor skål

300 g. feta (den bløde)
2 røde peberfrugter (ikke snackpeber)
2-3 fed hvidløg
1 chili
Frisk persille
Evt 1 spsk yoghurt natural eller skyr, hvis den bliver for fast, men der kommer masser af væske fra peberfrugten)

Kom feta, rød peber, hvidløg og chili i en skål og blend det til en masse. Gem evt. noget af peberfrugten, som du selv kan snitte og røre i, så dippen bliver lidt mere grov. Til sidst snittes persillen fint og vendes i. Smag til om den mangler mere hvidløg, chili eller persille.

Stil på køl inden servering – Velbekomme!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s