Sur/sød dip

sursød

Sursød

Så er jeg tilbage i Aarhus på ubestemt tid – en utrolig dejlige følelse 😉 Det har været en skøn sommer med masser af forskellige oplevelser, men nu savner jeg hverdagen i Aarhus med veninder og kæresten. Jeg har dog 2 uger endnu før Uni og 5. semester på psykologi starter, så der er god tid til at falde til igen.

Her får I en utrolig nem og lækker dip til asiatiske retter og ikke mindst forårsruller! Jeg har faktisk altid brugt den sur/sød sovs man køber, men det er hermed slut!

Du kan se den i aktion til forårsruller lige her.

Sursød sovs

  • 1½ dl vand
  • 1½ spsk sukker
  • 1½ spsk eddike (jeg brugte æbleeddike)
  • 2 spsk tomatpuré (1 lille dåse)
  • 1 fed hvidløg
  • Lidt friskhakket chili
  • Lidt salt

Kog vand, sukker, eddike, tomatpuré, presset hvidløg og friskhakket chili i en lille gryde i ca. 3 minutter. Lad den køle af før servering.

Velbekomme!

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s