Bageworkshop med Meyer

meyer

meyer     Meyer

meyer   Meyer

MeyerFor et par uger siden var jeg så heldig at være inviteret til Meyers bageworkshop i Kolding af min søde svigermor. En aften jeg virkelig havde set frem til længe! Det var første gang at Meyer afholdte denne type workshop andre steder end på Sjælland og konceptet var da også ret specielt: 600 bageglade damer (… og et par mænd) med hver sin medbragte skål og grydeske.

Da vi kom til hallen fik vi hver doseret den samme mængde mel, vand, surdej og gær og stilte os så hen til bordene. Efter 1 time med gode tips og nybagt brød fra scenen, var det så vores tur til at røre amok i vores dej. Planen var, at vi vha. håndkraft skulle nå dertil, hvor dejen var perfekt æltet og slap skålens kant – også kaldet glutenprøven. Det vidste sig dog hurtigt, at der var sket en fejl i måling af mel, og vi manglede derfor allesammen mel, for at det kunne lade sig gøre. Dette endte dog ud i e ret komisk situation, hvor Claus Meyer og hans bagemester gik rundt til os alle og hjalp med at røre dejen 🙂

Alt i alt en dejlig aften, men gode tips, ømme arme og en fantastisk goodiebag!

Det brød vi lavede dejen til var Meyers Ølandshvedebrød, som jeg nok skal smide opskriften op på snarest 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s