Cremet karamel af kondenseret mælk

karamel

karamel

Karamel

Et sikkert hit, som I måske allerede kender! Hvis ikke, er jeg glad for at kunne introducere jer for det, da det simpelthen er for nemt til ikke at lave 🙂 Man kan bruge karamellen til mange forskellige ting. Jeg har selv brugt den til konfekt, karameller og som topping til is, men kan også forestille mig at den vil være god i kager og måske macarons? 🙂 Der er utallige muligheder for at bruge denne cremede, lækre karamel!

Det eneste det kræver at lave karamellen er 1 dåse kondenseret mælk (som kan købes i Rema1000, Føtex osv.). Tag papiret af dåsen og læg den uåbnede dåse i en gryde med vand, så dåsen er dækket til. Kog dåsen i 3 timer konstant dækket af vand og lad efterfølgende dåsen køle helt af. Når den er kølet af og du åbner den, dukker den cremede karamel frem – klar til brug!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s