One pot pasta bolognese

Dem af jer, der ligesom mig lever uden en opvaskemaskine og næsten hver dag vasker op i hånden, ved, hvor dejligt det kan være at lave et måltid, som ikke kræver for mange gryder, pander og bestik! Det undrer mig derfor, hvorfor jeg ikke tidligere har lavet den her version af pasta bolognese, hvor det hele laves i én gryde – det er jo genialt! Samtidig får alle ingredienserne smag af hinanden.

Opskrift:

Til 2-3 personer.

1 løg
2 fed hvidløg
250 g. oksekød
2 spsk paprika
1 spsk salt
Friskkværnet peber
Krydderier: sød chilipulver, basilikum, oregano, chiliflager
200 g. tørret pasta
1 spsk sukker
1 dåse hakkede tomater
4,5 dl bouillon
Evt. revet ost/parmesan

Hvis du har frisk basilikum, tomater, squash eller andre lækre grøntsager i køleskabet, så kom dem endelig i!

Snit løg og hvidløg fint og svits det i lidt olie i en gryde. Brun oksekødet.

Kom krydderier i og rist dem af.

Tilsæt resten af ingredienserne: Pasta, sukker, hakkede tomater og bouillon. Bland det hele sammen, skru ned til middelvarme og kom låget på gryden.

Lad det koge under låg i 20 min, hvor du jævnligt husker at røre rundt! Efter 20 min kommes evt lidt revet ost i, og så er der ellers serveret.

 

Reklamer

One thought on “One pot pasta bolognese

  1. Hej. Lyder som en lækker opskrift, som skal prøves. Da jeg har pakker af 500 g oksekød i fryseren så dobler jeg 😉 dog vil jeg kun komme 150 pasta i og vil derfor erstatte 250 g pasta med grøntsager.
    Hvilken slags grøntsager vil egne sig tænker du? Og hvornår i opskriften vil du proppe det i?
    På forhånd tak for hjælpen 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s