Ninna

Jordbærtærte, hyldeblomstsaft, hjemmelavet pizza, makronmuffins, kyllingelasagne, wokretter, chokoladekage, tun mousse, banankage, boller, rugbrød, cheesecake og så stopper jeg vist. 

Mit navn er Ninna, jeg er 21 år, oprindeligt fra vestjylland men bor nu i Århus, hvor jeg studerer psykologi. Udover at læse ufattelige mængder af pensum, bruger jeg en del tid sammen med mine uundværlige veninder, min kæreste og min familie. Og nåh ja – så kan der også altid liige klemmes en kagebagning ind.

Jeg kan kontaktes på min mail ninna2602@gmail.com

Du må heller end gerne låne mine opskrifter og bruge dem på din egen blog, men jeg vil blive meget glad for en lille henvisning.

5 thoughts on “Ninna

  1. Hej Lykke,

    Mange tak skal du have! Det gør jeg ja, starter på 3. semester nu her, så er ikke helt så langt som dig, kan jeg læse mig frem til.

    Fin blog du selv har!

  2. HEY Ninna ..jeg vil bare sige at jeg er vild med dine opskrifter du er al for god til at forklare det kan jeg godt lide. du har al for mange gode og sunde opskrifter LIKE.. blev ved med det.. har givet dine hjemmeside til mange her i Roskilde ….
    Det ku være fedt hvis du ville opdatere sauce med i dine opskrifter, eller kolde pålæg fx som æggesalat tun karry osv mm du selv kan lide det ellers er det okay……….U GO GIRL Thumbs Up
    ….. Shanti

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s